Máis vistas

40 menús para 40 banquetes

SKU:4500010031
€10,00

Dispoñible

Details:

40 menús de tempada para unha cociña sa e sostible.


Máis de 170 receitas prácticas e ben elaboradas.


Desde a antigüidade ata os nosos días e nas máis diversas culturas, o banquete foi unha das formas de convivencia e celebración máis profundamente arraigadas. Confeccionar un delicioso menú para satisfacer aos nosos clientes é máis sinxelo do que pode parecer: nas páxinas deste libro, que propón 40 menús de tempada e segundo o noso contorno, cun total de 170 receitas especiais para cociñar e Saboreando cos nosos hóspedes en momentos importantes, atoparás unha guía práctica e útil para facilitar a súa elección e preparación.

Detalles

40 menús de tempada para unha cociña sa e sostible.

Máis de 170 receitas prácticas e ben elaboradas.

Desde a antigüidade ata os nosos días e nas máis diversas culturas, o banquete foi unha das formas de convivencia e celebración máis profundamente arraigadas. Confeccionar un delicioso menú para satisfacer aos nosos clientes é máis sinxelo do que pode parecer: nas páxinas deste libro, que propón 40 menús de tempada e segundo o noso contorno, cun total de 170 receitas especiais para cociñar e Saboreando cos nosos hóspedes en momentos importantes, atoparás unha guía práctica e útil para facilitar a súa elección e preparación.

Información adicional

Editorial Nigra Trea Ediciones
Colección editorial Andaina-Bolsillo
Nº de páxinas 250
Ilustración Non
Autoría Felpeto Lagoa, Matilde
ISBN / EAN 9788415078296
Ano 2012