
Máis vistas
40 menús para 40 banquetes
Detalles
40 menús de tempada para unha cociña sa e sostible.
Máis de 170 receitas prácticas e ben elaboradas.
Desde a antigüidade ata os nosos días e nas máis diversas culturas, o banquete foi unha das formas de convivencia e celebración máis profundamente arraigadas. Confeccionar un delicioso menú para satisfacer aos nosos clientes é máis sinxelo do que pode parecer: nas páxinas deste libro, que propón 40 menús de tempada e segundo o noso contorno, cun total de 170 receitas especiais para cociñar e Saboreando cos nosos hóspedes en momentos importantes, atoparás unha guía práctica e útil para facilitar a súa elección e preparación.
Información adicional
Editorial | Nigra Trea Ediciones |
---|---|
Colección editorial | Andaina-Bolsillo |
Nº de páxinas | 250 |
Ilustración | Non |
Autoría | Felpeto Lagoa, Matilde |
ISBN / EAN | 9788415078296 |
Ano | 2012 |